• 100 citat för meditation med Lao Tzu

  • Samling 100 Citat
  • By: Laozi
  • Narrated by: Johannes Johnström
  • Length: 21 mins
  • Unabridged Audiobook
adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT
adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT

1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $4.40

Buy for $4.40

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Vi har valt ut 100 stora citat från Lao Tzu perfekt för meditation. Lao-Tzu var en filosof och poet i det gamla Kina. Han är känd som den berömda författare till Tao Te Ching och grundare av filosofiska taoismen, och som en religiös gudom i taoismen och traditionella kinesiska religioner. En centralfigur i den kinesiska kulturen, är Lao Tzu anspråk både kejsare av Tangdynastin och moderna människor.

Några av hans stora citat är: "Om godhet går förlorad, ersatt av moral." "Utan mörker kan det inte finnas något ljus." "Nyttan av en kruka kommer från dess tomhet." "De bästa människorna är som vatten, allt gynnas och inte konkurrera med dem. Det återstår i ödmjuka platser som andra avvisar. Det är därför det är så på samma sätt." "När människor ser vissa saker som vackra, annat blir ful. När folk ser vissa saker som bra, vara dåliga annat." "Försök att ändra det och du kommer att förstöra det. Försök att hålla det och du kommer att förlora." "De som känner inte säga. De som säger inte vet." "En resa av tusen miles börjar under fötterna."

En stor citat är mycket lik en tänka stort och ett litet dikt. Det kan vara en stor väv av idéer, tankar, reflektioner, känslor kapsla i några få ord. Läsaren av en stor citat tvingas att tänka på vad han just hört. Han borde tänka på dessa ord och vad de betyder. En utmärkt citat kräver läsaren att pausa att överväga den sanna innebörden och poesi några ord. En bra idé nått en nivå av universalitet. Citat drabbats hårt i kärnan i att vara människa. Rätt citat kan hjälpa oss att se det osynliga innebörden av saker eller ämnen.

©2020 Compagnie du Savoir (P)2020 Compagnie du Savoir

What listeners say about 100 citat för meditation med Lao Tzu

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.