1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $4.40

Buy for $4.40

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

La Bruyere staat bekend om een ​​uniek werk, de personages en Manners van de eeuw (1688). Dit boek bestaat uit een verzameling van korte literaire stukken, maakte een essentieel kroniek van de geest van de zeventiende eeuw. La Bruyere was een van de eerste schrijvers om de literaire stijl te benadrukken, het ontwikkelen van een ritmische frasering waarin de breuk effecten zijn doorslaggevend. Deze stijl moedigt de voorlezen, waardoor het morele oordeel van de status-activiteit door middel van retorische effect bereikt door orale lezing over luisteraars. La Bruyere gewijd aan de resterende een hele sectie karakters perverse welsprekendheid. Veel schrijvers volgden de stilistische voetsporen van La Bruyere: van Marivaux tot Proust en Gide, door middel van Balzac.

100 Deze citaten zijn bedoeld om de toegang tot zijn monumentale werk van een selectie van de belangrijkste gedachten in een formaat dat voor iedereen toegankelijk te bieden. Een citaat is een uittreksel van een manier, kan dit een verstand, een samenvatting van een complexe gedachte, een spreuk, een opening naar een diepere reflectie.

©2020 Compagnie du Savoir (P)2020 Compagnie du Savoir

What listeners say about 100 citaten van Jean de la Bruyère

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.