1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $4.40

Buy for $4.40

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Leonardo da Vinci was een Italiaanse schilder en een man van universele geest, beiden kunstenaar, wetenschapper, ingenieur, uitvinder, schilder, beeldhouwer, architect en schrijver. Zijn eerste belangrijke werk wordt gedaan in dienst van hertog Ludovico Sforza in Milaan. Hij werkt dan in Rome, Bologna en Venetië en bracht de laatste drie jaar van zijn leven in Frankrijk, op uitnodiging van Koning Francis.

Leonardo da Vinci wordt vaak beschreven als archetype en menselijke symbool van de Renaissance, universeel genie, een humanistische filosoof, waarnemer en experimentator met een "zeldzame gave van de intuïtie van de ruimte", die oneindige nieuwsgierigheid alleen geëvenaard door de uitvinding geweld. Veel auteurs en historici beschouwen hem als een van de grootste schilders van alle tijd en sommigen als de meest getalenteerde persoon in het grootste aantal verschillende gebieden die ooit geleefd heeft.

100 Deze citaten zijn bedoeld om de toegang tot zijn monumentale werk van een selectie van de belangrijkste gedachten in een formaat dat voor iedereen toegankelijk te bieden. Een citaat is een uittreksel van een manier, kan dit een verstand, een samenvatting van een complexe gedachte, een spreuk, een opening naar een diepere reflectie.

©2020 Compagnie du Savoir (P)2020 Compagnie du Savoir

What listeners say about 100 citaten van Leonardo da Vinci

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.