1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $6.86

Buy for $6.86

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Dora och Franz är ett par att avundas. De har spännande karriärer och inspirerande vänner, de har stil och pengar. Trots dessa avgörande faktorer för ett lyckat liv känner Dora att något saknas. Hon vill ha mer. Franz är för tillrättalagd, för perfekt. Så när hon stöter på Willy vänds hennes värld upp och ner. Han är mycket yngre. Han är också väldigt blasé. Så till den grad att Dora inte vet hur hon ska imponera honom eller fånga hans uppmärksamhet. Besattheten gror och hennes tillvaro blir alltmer tilltrasslad. Samtidigt försöker hon handskas med avundsjukan hon känner gentemot sin mors lyckade författarkarriär. Dora ställer sig frågan som miljontals kvinnor och män i olyckliga förhållanden ställt sig förut: Vad är viktigast, kärleken eller familjen?

Petra Revenue är författare och regissör. Hon har skrivit böcker och novellsamlingar, men är också verksam och framgångsrik inom radio, tv, film och teater.

©2022 SAGA Egmont (P)2022 SAGA Egmont
  • Unabridged Audiobook
  • Categories: Romance

What listeners say about Äkta fransk gulmetall

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.

.