1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $8.84

Buy for $8.84

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

I 1346 BESLUTTEDE TATARERNES HÆRFØRER, JANI BEG, AT KASTE DØDE SOLDATER IND OVER MURENE TIL BYEN KAFFA, SOM HAN BELEJREDE MED SIN HÆR. SOLDATERNE VAR DØDE AF PEST, OG DA DE SICILIANSKE KØBMÆND PÅ DEN ANDEN SIDE AF MUREN FLYGTEDE, BRAGTE DE SYGDOMMEN MED SIG TIL EUROPA, HVOR PESTEN SLOG OP MOD HALVDELEN AF ALLE EUROPÆERE IHJEL. EN SOMMERDAG I SARAJEVO I 1914 RAMTE ET PISTOLSKUD ØSTRIG-UNGARNS TRONFØLGER I HALSEN. DET DØDBRINGENDE SKUD FIK EN LAVINE AF BEGIVENHEDER TIL AT RULLE, OG EN MÅNED SENERE BRØD 1. VERDENSKRIG UD. EUROPA VAR FORANDRET FOR ALTID. 55 ÅR SENERE SATTE NEIL ARMSTRONG FOD PÅ MÅNEN. VI SÆTTER HER SPOTLYS PÅ EN RÆKKE BEGIVENHEDER, SOM HAR ÆNDRET VERDEN – FRA MIDDELALDERENS PESTEPIDEMI TIL SOVJETUNIONENS FALD.
-
Alt om Historie tager dig med på en halsbrækkende rejse til tidligere tider, så du kan nyde historiens største begivenheder. Følg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spændende, dramatiske begivenheder i fortiden.

©2021 SAGA Egmont (P)2021 SAGA Egmont
  • Unabridged Audiobook
  • Categories: History

What listeners say about Begivenheder der ændrede verden

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.