1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $7.85

Buy for $7.85

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Med Blindgang har Marianne Fredriksson på ny skabt en stor roman, spændende og fuld af indsigt.

Blindgang begynder med et mirakel i et lille svensk sogn. Den tiårige Sofia har særlige psykiske evner, der gør, at hun kan bevæge sig ud over den synlige dagligdags tilværelse og ind i en fantasiverden, hvorfra hun formår at projicere sine drømme ud i virkeligheden. Evnerne forskrækker hendes omgivelser, da de får fortrængte traumer frem. Bag facaderne skjuler sig ting, som man aldrig kommer til at forstå, men også meget, som man kan forstå, hvis man får lidt hjælp. Den hjælp giver Marianne Fredriksson med sit kærlige menneskesyn, sine gode iagttagelser og en afvæbnende humor.

Marianne Fredrikssons romaner bearbejder det ubevidste. Det er de eksistentielle vilkår for opvækst og udvikling, der interesserer hende, og hun beskriver disse vilkår på en måde, så enhver må føle sig grebet om sjælen. Hun er ikke alene en fornøjelse at læse - hun er en nødvendighed. Derfor har hendes forfatterskab så mange begejstrede læsere.

©2021 Gyldendal (P)2021 Gyldendal

What listeners say about Blindgang

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.