adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT
adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT

1 audiobook of your choice.
Stream or download thousands of included titles.
$14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $25.63

Buy for $25.63

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Simon Snow er den absolut værste udvalgte, der nogensinde er blevet udvalgt.

Det siger hans roommate Baz i hvert fald. Og det kan godt være, at Baz er en ondsindet vampyr, men han har jo ret! Halvdelen af tiden kan Simon ikke engang få sin tryllestav til at fungere - eller også sætter han ild til ting og sager. Hans mentor gør alt for at undgå ham, hans kæreste har slået op med ham, og der er et magi-ædende monster, som går rundt med Simons ansigt på. Baz ville have nydt alt dette, hvis han altså havde været her. Det er starten på deres sidste skoleår på Watford School of Magicks, og så har Simons plageånd ikke engang besværet sig med at dukke op.

"Carry On" er en spøgelseshistorie, en kærlighedshistorie og et mysterium. Der er lige så mange kys og lige så meget snak som i Rowells andre romaner - men der er mange flere monstre i den her!

Rainbow Rowells roman "Fangirl" handlede om pigen Cath, som brugte meget af sin tid på at skrive Simon Snow-fanfiction. Med "Carry On" får vi hele Caths historie om Simon Snow. 

Please note: This audiobook is in Danish.

©2016 Gyldendal. Übersetzung von Betty Frank Simonsen (P)2016 Gyldendal

What listeners say about Carry On (Danish Edition)

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.