1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $6.86

Buy for $6.86

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Tykkes lille skottehund Buster er meget interesseret i en lille, hvid puddel på stationen i Peterswood. Der går ikke lang tid, før Larry, Daisy, Pip, Tykke og Bets finder ud af, at hunden slet ikke har det godt, men mysteriet starter først, da det viser sig, at puddelhundens rigtige ejere er sporløst forsvundet sammen med et meget kostbart, stjålet maleri.

Det bliver et mysterium, som vennerne - og ikke mindst Tykke - løser så elegant, at deres ærkerival, politibetjent Goon, endnu en gang er ved at gå op i limningen af bare ærgrelse. I børnekrimiserien om "De 5 detektiver og sporhunden" følger vi Larry, Daisy, Pip, Tykke, Bets og den lille skottehund Buster, som sammen løser en masse mystiske sager. Serien henvender sig til de 10-12-årige. Den engelske børnebogsforfatter Enid Mary Blyton (1897-1968) har skrevet over 600 bøger, som er oversat til 90 sprog og solgt i over 600 millioner eksemplarer. Mest kendt er hun for serien om "De fem", som stadig bliver solgt i store oplag den dag i dag.

©2019 SAGA Egmont (P)2019 SAGA Egmont

What listeners say about De 5 detektiver og sporhunden 12 - Mysteriet om den hvide puddel

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.