1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $7.85

Buy for $7.85

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Nadat de Zweedse inlichtingendienst te weten is gekomen dat er een Zweedse staatsburger wordt vastgehouden in Moskou, krijgt rechercheur Hans Edelman al snel door dat dit een van de moeilijkste zaken in zijn carrière zal worden. Samen met zijn collega David Karlén begint hij aan het onderzoek zonder te weten wie De Zweed is, waar hij vandaan komt en waarom hij gevangen gehouden wordt. Gaandeweg komen ze dichter bij de waarheid en moeten ze zichzelf de vraag stellen wat ze zelf bereid zijn op te offeren om een leven te redden... De Zweed is het eerste deel is een serie van veelgeprezen thrillers over de rechercheurs Hans Edelman en zijn collega David Karlén van de veelgeprezen Zweedse auteur Karl Eidem.

Karl Eidem is schrijver en financieel analist. In het Nederlands werd eerder 'Het kinderziekenhuis' uitgegeven. In Zweden geldt Eidem als een van de succesvolste schrijvers van misdaadromans.

©2021 SAGA Egmont (P)2021 SAGA Egmont

What listeners say about De Zweed

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.