1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
De lijst - De Schoonmaker 1  By  cover art

De lijst - De Schoonmaker 1

By: Inger Gammelgaard Madsen
Narrated by: Kevin Hassing
Try for $0.00

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

Buy for $2.91

Buy for $2.91

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Bertram en zijn drie vrienden Bjarke, Kasper en Felix hebben bijna gelijktijdig de school verlaten en ze vormen nu een clubje, dat zich de Raven noemt. Ze werken voor de Heler, die hen betaalt om op bestelling designmeubelen voor zijn klanten te stelen. Bertram woont alleen met zijn moeder, die als serveerster in restaurant Klavertje vier werkt. Ze denkt dat Bertram zijn geld verdient als bezorger van reclamefolders. Van zijn vader kan Bertram zich niet zo veel herinneren. Hij was pas zeven, toen zijn vader wegens moord veroordeeld werd en levenslang kreeg. Op een keer steelt Bertram een leuk en duur cognackleurig "Scott made in USA" leren jasje in het restaurant, waar zijn moeder werkt. Verstopt in een zak onder de voering vindt hij iets, wat fatale gevolgen heeft, niet alleen voor Bertram.

DE SCHOONMAKER is een detective in zes hoofdstukken. INGER GAMMELGAARD MADSEN Inger Gammelgaard Madsen (geb. 1960) is een Deens schrijfster. In 2008 debuteerde zij met een detective, genaamd Poppekind. Daarna zijn er meer boeken in hetzelfde genre gevolgd, zoals Moord op bestelling (2009), Slangengif (2014), Rechter en beul (2015) en Gloeiende schuld (2016).

©2018 SAGA Egmont. Translated by Nom de Plume (P)2018 SAGA Egmont

What listeners say about De lijst - De Schoonmaker 1

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.