1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $14.76

Buy for $14.76

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Kan krimiforfattere slippe af sted med drab?

Cameron og Lisa Murdoch har succes som newzealandske krimiforfattere, er lykkeligt gift og topper alverdens bestsellerlister. De har i årevis været promoveret i medierne og spøger med, at de ved mere end nogen andre om, hvordan man slipper godt fra forbrydelser. De lever trods alt af at skrive om det.

Så da deres psykisk udfordrede syvårige søn Zach forsvinder, spørger politiet og offentligheden helt naturligt sig selv, om de nu har besluttet sig for at føre bevis for det, de selv så længe har hævdet...

Forsøger de at demonstrere, at de er i stand til at begå den perfekte forbrydelse?

Et højspændt, vandtæt plot gør De mistænkte til et gys af en pinefuldt uforudsigelig thriller, der vil få dig til at spekulere som en gal hele vejen frem mod et brag af en afslutning.

©2021 Jentas (P)2021 Jentas

Critic Reviews

Cleave skriver mørke, intense thrillere, så jeg ville ønske, de aldrig ville slutte. Gør dig selv en tjeneste og tjek ham ud.

-- Simon Kernick

Højspændt, nervepirrende og rørende. Paul Cleave er aldeles fremragende.

-- John Connolly

Måske tror du, du ved, hvor det bærer hen, men du er helt galt på den. Umulig at lægge fra sig og fyldt med gru, vrede, tvivl og tvist i en grad, der vil gøre enhver mekaniker misundelig.

-- Linwood Barclay

Paul Cleaves bøger skal jeg altid læse, og De mistænkte viser hvorfor - den greb mig om struben, rystede mig rundt og efterlod mig stakåndet. Fabelagtig og stærkt anbefalelsesværdig.

-- Lee Child

Gribende fra første færd og fuld af dejligt dystre drejninger og tvist. Man kan umuligt være en sand fan af kriminalromaner, hvis man ikke læser Cleaves bøger.

-- Tom Wood

What listeners say about De mistænkte

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.