1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $13.77

Buy for $13.77

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Efter den kritikerroste Faye-trilogi er Rachel Cusk aktuel med Det andet sted, endnu en knivskarp roman fra Cusks hånd, spækket med hendes syleskarpe sprog og observationer over ægteskab, forældreskab, begær og det at blive ældre.

En kvindelig forfatter inviterer en maler, som hun længe har været dybt fascineret af, hjem til sit isolerede landsted i England, hvor hun bor sammen med sin nye mand. Hun har istandsat et anneks, som forfattere og kunstnere bo i, og efter at maleren har holdt hende hen i flere måneder, dukker han pludselig op sammen med sin unge, smukke elskerinde. Et tiltagende komplekst og destruktivt socialt spil begynder at udfolde sig: Hovedpersonen higer efter malerens opmærksomhed, han for sin part ignorerer hende fuldkommen, når han ikke er direkte fjendtlig – indtil han en dag indvilger i at male hende i hende og alt spidser til. Både ægteskab og familierelationer sættes på spil i det drama, der udvikler sig i de nu tiltagende klaustrofobiske omgivelser i det engelske marskland - og personernes indre skyggesider begynder for alvor at overtage deres handlinger.

©2021 Gyldendal (P)2021 Gyldendal

More from the same

Narrator

What listeners say about Det andet sted

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.