1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Det nye rige  By  cover art

Det nye rige

By: Wilbur Smith,Paul Bratbjerg Hansen - translator
Narrated by: Jonas Kriegbaum
Try for $0.00

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

Buy for $19.70

Buy for $19.70

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Hui lever et fortryllet liv i Lahun. Som sin faders favorit og kommende hersker er hans skæbne fastlagt. Men bag den idylliske facade udspiller der sig et infamt magtspil og ondskaben lurer. Drevet af magtsyge og jalousi planlægger Huis stedmoder og bror at vælte den nuværende hersker og selv tilrane sig magten. Fordrevet fra sit hjem og uden nogen at søge hjælp hos, slutter Hui sig til en gruppe af fredløse soldater. Opsat på at tage hævn for sin faders død og at redde sin søster sværger Hui disse fjender af Egypten troskab. Snart bryder krigen for alvor ud, og Hui må gøre op med sig selv, hvad hans eftermæle skal være. En helt af den gamle verden – eller hersker i den nye. Det nye rige er en medrivende fortælling om magtspil og ondskab i det gamle Egypten.

Wilbur Smith blev født i Centralafrika i 1933. Efter en karriere i skattevæsenet blev han forfatter på fuld tid, da hans debutroman Når løven jager fra 1964 blev en stor international bestseller. I dag er Wilbur Smiths bøger oversat til 26 sprog og solgt i over 130 millioner eksemplarer verden over. Han har haft utallige bestsellerplaceringer og vundet et hav af priser.

Mark Chadbourn (f. 1960) begyndte sin karriere som reportagejournalist fra verdens brændpunkter. Siden er han blevet bestsellerforfatter af historiske romaner om den angelsaksiske kriger Hereward, udgivet under pseudonymet James Wilde. Han arbejder også som manuskriptforfatter, bl.a. for BBC, Lionsgate og flere streamingselskaber.

©2021 Lindhardt og Ringhof (P)2021 Lindhardt og Ringhof

What listeners say about Det nye rige

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.