1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $7.85

Buy for $7.85

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Det var ikke en fremmed terroristgruppe, som stod bag det største angreb på Norge i fredstid, men en ung mand fra Oslo. Siden den 22. juli 2011 har man i Norge og norden forsøgt at forstå, hvad der drev massemorderen Anders Behring Breivik. Med udgangspunkt i et unikt kildemateriale har Åsne Seierstad fundet en dreng og en ung mand, som i mange år kæmpede for at finde en plads inden for samfundets rammer, men som endte med at bryde med dem på den mest brutale vis.

En af os - en fortælling om Norge, Utøya og Anders Breivik er også en fortælling om dem, som blev ramt. To søstre fra Nesodden, som glædede sig til AUFs sommerlejr, årets højdepunkt. Og en flok venner, som tog afsted med samme destination. Kun nogle af dem kom tilbage.

Den prisbelønnede forfatter Åsne Seierstad har tidligere rapporteret fra krigszoner ude i verden. 22. juli 2011 var det hendes eget land, der var centrum for voldelige begivenheder. Dette er hendes første bog om Norge.

©2021 Gyldendal (P)2021 Gyldendal

What listeners say about En af os

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.

.