1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $15.17

Buy for $15.17

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Da Poppy og Serena var to unge piger, havde de hver især et forhold til deres lærer. Da han bliver dræbt, bliver de begge sigtet for mord. Pressen hænger dem ud som kolde mordere og perverse forførerske. Poppy bliver idømt 20 år for modert, mens Serena går fri. 

18 år senere da Poppy kommer ud af fængslet har hun kun et ønske og det er at få Serena til at indrømme, at det er hende der har begået mordet. Serena er siden gift og har to børn, men hun er mærket af fortiden og har desperat forsøgt at holde det hemmeligt. En intens psykologiske plot, Serena som gik fri, men som har skabt sit egen fængsel af løgne og Poppy, som kommer hjem til en familie, hvor alle tror hun er en morder. 

Begge var ofre for psykopatisk vold og misbrug af den dræbte lærer, og de er begge overbevist om, at den anden har begået mordet. 

Romanen er godt skruet sammen, og man bliver hængende til de sidste par minutter, hvor det først bliver afsløret, hvad der virkelig skete.

Please note: This audiobook is in Danish.

©2011 Thaning & Appel / Dorothy Koomson (P)2014 AV Forlaget

What listeners say about En uskyldig fejl (Danish Edition)

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.