1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $18.45

Buy for $18.45

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

"Hvorfor er det hele så hemmeligt?" "Kan du ikke se det? Vi lever i sammensværgelsernes tidsalder. Alting er en sammensværgelse. Selv at tage på skovtur eller at læse digte." Hvis dine børn blev tvunget til at vidne imod dig, hvilke frygtelige hemmeligheder ville de så afsløre? Moskva 1945. Mens Stalin og hans stab fejrer sejren over Hitler, lyder der skud. På en bro i nærheden ligger en teenagedreng og -pige døde. De to er ikke hvem som helst, men børn af Ruslands magtelite, elever fra en af de mest eksklusive skoler i Moskva.

Er det mord? En selvmordspagt? Eller farligst af alt: en sammensværgelse mod staten? Under påbud fra Stalin selv sættes en undersøgelse i gang og en række børn bliver arresteret og afhørt, tvunget til at vidne mod hinanden - og deres forældre. I et regime bygget op om frygt og magtintriger er der ikke råd til at træde ved siden af; alt, hvad børnene siger, kan føre til befrielse eller en dødsdom. Ingen har råd til at afsløre de hemmeligheder, de går og gemmer på.
©2017 Lindhardt og Ringhof. Translated by Lærke Pade (P)2017 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


I sjældne tilfælde får man det hele i en spændingsroman: underholdning, indsigt, velskriv. "En vinternat"... er et af disse tilfælde.
-- Politiken

En af den slags velkomponerede og velskrevne romaner, hvor man faktisk har det lidt skidt ved at være så godt underholdt.
-- Jyllands-Posten

... velskrevet og veldrejet.
-- Weekendavisen

En gang i mellem er man så heldig at få en bog mellem hænderne, hvor siderne bare suger én ind. Sådan er det med "En vinternat". Jeg læste de knap 500 sider på otte timer, stort set uden at lægge den fra mig. Fantastisk underholdning, store følelser og smerte, tragedie og lykke klemt ned i fortællingen fra sommeren i Moskva i 1945.
-- bogblogger

More from the same

What listeners say about En vinternat

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.