adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT
adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT

1 audiobook of your choice.
Stream or download thousands of included titles.
$14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $7.81

Buy for $7.81

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Deși trăiesc la zeci de ani distanță și sunt despărțite de un ocean cât o jumătate de lume, soarta a două femei este strâns legată de secretele pe care le împărtășesc.

Cu accente de Romeo și Julieta și Madame Butterfly, cele două istorii sunt întrețesute: o reporteriță din secolul XXI investighează cea mai personală poveste cu putință – aflarea adevărului despre femeia cu care tatăl ei a avut o relație interzisă cu mai bine de 50 de ani în urmă. Iar secretele tatălui, când ies la iveală, arată tot atât de multe despre el, cât și despre femeia și copilul pe care i-a lăsat în urmă.

Femeia cu chimono alb, romanul de debut al Anei Johns, a fost tradus deja în 17 limbi și a ajuns pe lista bestsellerurilor Globe and Mail și Toronto Star din Canada, precum și în selecția de cărți recomandate de BBC Radio 2.

„O poveste atât de frumoasă, intensă și plină de viață despre Japonia nu s-a mai scris de la Memoriile unei gheișe.“ (The Bookseller)

„Un roman memorabil, a cărui scriitură îți merge la suflet.“ (Publishers Weekly)

„Ficțiune istorică bazată pe o cercetare bine pusă la punct, parțial inspirată din experiența militară a tatălui autoarei, care scoate la lumină o perioadă întunecată din istoria Japoniei.“ (Booklist)

„Femeia cu chimono alb este o mărturie elegantă asupra tenacității speranței, chiar și atunci când legăturile între așteptările culturale și cele ale familiei sunt atât de strânse. Abia aștept să mai citesc cărți scrise de această autoare atât de talentată.“ (Kelli Estes)

„Ana Johns țese minunat prezentul și trecutul.... Rezultatul este o carte bine documentată, înduioșătoare și cu potențial de ecranizare.“ (The Toronto Star)

„Scrisă ca un scenariu de film, mișcătoare până la lacrimi, o carte foarte frumoasă. Mi-a plăcut la nebunie.“ (Carol Mason)

„Un exemplu de scriitură puternică și înduioșătoare, acest roman este o explorare amănunțită și bine realizată a spiritului uman, atât de greu de îmblânzit.“ (Karen Dionne)

„Femeia cu chimono alb este un foarte promițător roman de debut, care aruncă o lumină asupra unei părți importante a istoriei recente. Autoarea explorează teme cum ar fi rasismul, iubirea și relațiile familiale, țesând o poveste inspirată despre dragoste și regrete.“ (Julia C. Fisher, Historical Novel Society)

Ana Johns a studiat jurnalismul de radio și televiziune și a lucrat mai bine de douăzeci de ani în domeniul artelor creative, atât ca director de creație, cât și ca proprietar de agenție, înainte de a-și încerca talentul de scriitoare. Femeia cu chimono alb este primul ei roman istoric. Atunci când nu scrie, Ana își petrece verile pe frumoasele țărmuri ale lacului Michigan. Îi place să meargă cu canoea sau să lucreze în grădină, unde are grijă de un punct de reproducere a fluturilor monarh și de o mică zonă de habitat pentru animalele sălbatice.

Please note: This audiobook is in Romanian. 

©2021 Group Editorial Litera (P)2021 Litera Media Group

What listeners say about Femeia cu chimono alb [The Woman in the White Kimono]

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.