1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $8.84

Buy for $8.84

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Den midaldrende digter Martin Svensson er landskendt for sine religiøse digte. Men bag den kristen-moralske facade er Svensson i virkeligheden en Don Juan, der skruppelløst har forført og bedraget et utal af kvinder. Kold og beregnende som en videnskabsmand tilfredsstiller han sin trang til at jage og sit begær efter at nedlægge. Afgrunden mellem Martin Svenssons offentlige og private person får ham selv til at fremstå som en fiktion - et løgnagtigt digtværk. En dag vikles den midaldrende mand dog ind i begivenheder, der vender op og ned på hans liv. Han konfronteres med en generation af unge kvinder, der har handlekraft og ikke lader sig forføre. Nu er det pludselig kvinderne, der bestemmer spillets regler, og Martin Svensson tvinges til at forholde sig til sin fortid og sin egen underlige livsbane.

I denne bog skildrer Reidar Jönsson med sit lidt surrealistisk billedsprog og sin vanlige humor en mand, der er kommet langt bort fra sin egen moral, men som af tilfældighederne tilbydes en chance for at komme tilbage til sig selv.

Reidar Jönsson (f. 1944) er etableret forfatter og dramatiker i Sverige. Før han udgav sin første bog, var han i en periode til søs. Han fik sit store internationale gennembrud med Mit liv som hund i 1983, som blev en bestseller og blev i 1985 filmatiseret. Efter denne succes var han i en årrække manusforfatter i Hollywood, men tog tilbage til Sverige i midten af 1990'erne.

©2021 Lindhardt og Ringhof (P)2021 Lindhardt og Ringhof

More from the same

What listeners say about Gå på vandet

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.