1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Ganbatte  By  cover art

Ganbatte

By: Francesc Miralles,Héctor García
Narrated by: Charlotte Lap
Try for $0.00

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

Buy for $10.81

Buy for $10.81

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Van de auteurs van Ikigai en Vind je ikigai.

Ganbatte: Doe je best en geef niet op.

In plaats van iemand succes te wensen, zeggen ze in Japan ganbatte, wat zoveel betekent als: Doe je best en geef niet op. Succes is voor een groot deel afhankelijk van geluk hebben, ganbatte gaat juist uit van je eigen kracht. De filosofische boodschap die erachter ligt, is: 'Doe je best in alles wat je doet en als de dingen niet gaan zoals je hoopte, maakt dat niet uit, want je weet dat je er alles aan hebt gedaan.' García en Miralles hebben sinds hun bestseller Ikigai nog meer inzicht gekregen in de gebruiken van Japanners, en deze onontdekte filosofie helpt je om ambitieuze doelen te bereiken. Ze laten zien hoe je kunt denken als een marathonloper: jezelf positief toespreken, korte- en langetermijndoelen stellen, fysiek en mentaal ontspannen blijven, obstakels en hoe die te overwinnen visualiseren, je concentreren en je niet laten afleiden van het einddoel.

Ganbatte bestaat uit vijftig korte hoofdstukken waarin het concept uitgebreid wordt uitgelegd met voorbeelden en gezegdes uit Japan, het Westen en het boeddhisme. Ook geven de Ikigai-auteurs tips hoe je ganbatte in je eigen leven kunt toepassen. Zet door, ook al lijkt het onmogelijk. Doe je best!

©2019 Meulenhoff Boekerij B.V. (P)2019 Meulenhoff Boekerij B.V.

What listeners say about Ganbatte

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.