1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $5.64

Buy for $5.64

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Una història de ciencia ficció trepidant que ens trasllada al món virtual de GEN i que reflexiona sobre la relació dels joves amb els videojocs. L’Artur es un apassionat dels videojocs, sobretot de GEN, un joc de fantasia que mostra el món dels Hums i els Gennis. Li agrada tant que es passa els diez jugant, connectat a aquest món fictici.

Quan per fi arriba al tercer nivell, el més dificil, descobreix que la seva missió es salvar a la petita Diana. Els límits entre la realitat i el videojoc es difuminaran quan l’Artur descobreixi que, en aquesta complexa missió, la seva vida i la de la Diana corren perill.

Andreu Martín (Barcelona, 1949) és un conegut escriptor i guionista català. Al 1971, després de llicenciar-se en Psicologia a la Universitat de Barcelona i de fer el servei militar, l'Andreu Martín va començar a escriure guions de còmic per l'editorial Brugera. No va ser fins al 1979 que no va publicar la seva primera novela, Aprende y calla. D'aleshores ençà ha seguit publicant amb assiduïtat novel·les juvenils i policíaques, entre elles les del personatge Flanagan, que va crear junt amb en Jaume Ribera. Ha guanyat diversos premis, entre ells el Premi Nacional de literatura infantil i juvenil, el Premi Crims de tinta i el Premi Edebè. Ha publicat més de 100 obres, algunes de les quals han sigut traduïdes a l'alemany, francès, italià, lituà, holandès, basc i bable.

©2021 SAGA Egmont (P)2021 SAGA Egmont

What listeners say about Gen

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.