1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $16.74

Buy for $16.74

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Brødrene Henning og Albert lever et stille liv i deres lille hus i Onslunda i Österlen. Dagene går med indkøbsture til købmanden på deres gamle skærveknusere og med på afstand at holde øje med deres barndomshjem. Sådan bliver det dog ikke ved med at være. Barndomshjemmet bliver lavet om til behandlingshjem for kvindelige misbrugere, og der går pludselig rygter om mærkværdige cirkler i rapsen bag brødrenes udhus. Dertil kommer en lille misforståelse på tv - og så er Henning og Alberts trygge og stille tilværelse en saga blot!

Karin Brunk Holmqvist er i storform i "Glimmerbøsserne" med sin sprudlende humor og sit varme glimt i øjet. Hun formår atter at skildre mennesker, når by møder land, og gammelt møder nyt, på unik og vellykket vis. "Glimmerbøsserne" er Karin Brunk Holmqvists anden roman på dansk. Den første - "Potensgiverne" - udkom i 2008.

©2018 Gyldendal. Translated by Marielle Nielsen Larsen (P)2018 Gyldendal

Critic Reviews

En charmerede fortælling om det stille landsbyliv, om menneskers tanker og gøren - og om at livet ikke behøver være mere kompliceret end vi gør det til.
-- Bogrummet

[…] glider ned som svensk solbærsaft på en lun sensommerdag.
-- Litteratursiden

What listeners say about Glimmerbøsserne

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.