• Heidi får brug for, hvad hun har lært [Heidi Will Need What She Has Learned]

  • By: Johanna Spyri
  • Narrated by: Annette Grunnet
  • Length: 3 hrs and 4 mins

1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $11.20

Buy for $11.20

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Efter sit ophold i Frankfurt bor Heidi nu igen på alpen sammen med sin elskede bedstefar. Hun holder kontakt med Klara der næste sommer kommer på besøg sammen med Bedstemamma. Klara nyder de nye omgivelser og den friske gedemælk, der hurtigt gør hende både sundere og stærkere. Men Gede-Peter, der er vant til at have Heidi for sig selv, er så jaloux på Klara, at han laver nogle ulykker, der får uventede følger for ham selv og for beboerne på alpen.

Please note: This audiobook is in Danish.

Public Domain (P)2016 Bechs Forlag - Viatone

Critic Reviews

"Alpen! Ordet stod på den allerførste side, og det satte sig dybt i denne læser. Alpen! Man anede ikke, hvad det var, ud over at det havde noget med høje bjerge at gøre. Senere fik man så at vide, at Alpen rødmer, når solen går ned, og at dette syn er det smukkeste, man kan få at se. Det gjorde i alle tilfælde dybt indtryk på Heidi, og da det er hende, børnelæseren identificerer sig med, gjorde det også indtryk på mig. Alpen! Ordet har stadig magi i sig." (Mette Winge, Politiken)
"Fortællingen er så simpel og alligevel så stemningsfuld, at man næsten kan dufte granerne på alpen... Det var en af de første bøger, der fejrede den måde, børn oplever verden omkring dem på, og den var, ifølge Spyri, skrevet som ’en historie for børn og dem, der holder af børn’." ( Daily Mail)

What listeners say about Heidi får brug for, hvad hun har lært [Heidi Will Need What She Has Learned]

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.