1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Highfire (Danish edition)  By  cover art

Highfire (Danish edition)

By: Eoin Colfer
Narrated by: Henrik Zangenberg
Try for $0.00

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

Buy for $20.70

Buy for $20.70

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Squib Moreau er måske nok en 15-årig sump-vild, streetsmart, cajun-blodet vildbasse, men han har (som regel) gode intentioner: Han vil "virkelig" gerne være en sød og opmuntrende søn for sin hårdtarbejdende mor, sygeplejersken Elodie. Men nogle gange kommer livet i vejen - som for eksempel når Falske Far pludselig fordufter og efterlader en kæmpe gæld, eller når den korrupte landbetjent Regence Hooke får den idé, at Elodie er lige er hans "kinda gal".

Så da Squib får tilbudt et job hos den lokale spritsmugler, ser det ud til, at en sommer på floden er hans eneste mulighed for at betale af på familiens gæld og måske skaffe et sted til ham og hans mor inde i byen, langt væk fra Regence Hookes ubehagelige tilnærmelser og Falske Fars dårlige ry.

Desværre har landbetjenten selv kig på den del af floden til sine lyssky forehavender. Og hverken han eller Squib har taget højde for dragen, der bor i en hytte dybt inde i Louisianas sump. Altså Vern, den sidste drage i verden - også kaldet Lord Highfire - der fordriver tiden med at se Flashdance og drikke vodka. Et lidt sølle liv, men Vern er parat til at gøre hvad som helst for at forsvare det.

Highfire er en morsom, dramatisk, actionpakket, rørende historie for voksne om en dreng, en korrupt politimand og den sidste drage på jorden - måske.

©2021 Gyldendal (P)2021 Gyldendal

What listeners say about Highfire (Danish edition)

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.