1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
I kamp med havet [At War with the Sea]  By  cover art

I kamp med havet [At War with the Sea]

By: Charles Nordhoff,James Norman Hall
Narrated by: Thomas Gulstad
Try for $0.00

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

Buy for $28.34

Buy for $28.34

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Det er måske den mest enestående sørejse i søfartens historie, som kaptajn William Bligh gennemførte, da han i 1789 efter mytteriet på hans skib H.M.S. Bounty sammen med 18 besætningsmedlemmer blev efterladt midt ude på Stillehavet i en åben båd. I I kamp med havet er det underlæge Thomas Ledward, der beretter, hvordan kaptajn Bligh førte Bountys lille, ubevæbnede og overlæssede barkasse 4000 miles fra Venskabsøerne til Timor. I 41 spændingsfyldte døgn må de 19 mænd kæmpe mod vilde stammer, sol, storme, sult og tørst, mens de forsøger at holde modet oppe. Vind, vejr og begivenheder er hentet fra kaptajn Blighs egen logbog, hvor han ganske kort har givet en beskrivelse af hver enkelt dag. Beretningen om disse mænds kamp og trængsler er et uforglemmeligt epos om menneskelig vilje og udholdenhed, om en af de mest fantastiske sørejser, der nogensinde er foretaget.

Please note: This audiobook is in Danish.

©1961 Laura Nordhoff, Marguerite Nordhoff Chadwick, Sarah M. Hall, Nancy Hall Rutgers & Conrad Hall (P)2017 Bechs Forlag - Viatone

Critic Reviews

"Måske den mest bemærkelsesværdige sørejse i søfarerannalerne foretaget i en åben, overlæsset og underprovianteret båd.... En beretning, der er lige så autentisk i sin lokale kolorit som i sin historiske kendsgerning.... Forfatterne har taget ved lære af Conrad i forståelsen af sømænds psykologi og af Stevenson i opbygningen af en sandsynlig historie med udgangspunkt i sparsomme kilder." (Percy Hutchison, New York Times Book Review)
"Storartet...Nordhoff og Hall har gjort et fantastisk stykke arbejde med deres beretning om kaptajn Blighs bemærkelsesværdige bedrift." ( Chicago Tribune)
"En af havets store historier." ( Times Literary Supplement)

What listeners say about I kamp med havet [At War with the Sea]

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.