adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT
adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT

1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $8.28

Buy for $8.28

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Vanvittig sjov, velformuleret og hæmningsløst åbenhjertig! Lena Dunham fortæller om sin opvækst i New York City, sine rummelige kunstnerforældre, sine fobier, om kondomerne på stuebirken på kollegieværelset, om skøre fyre og om angsten for aldrig at finde sin plads i livet. Om pludselige forelskelser, vægt og slankekure, og om mænd der uopfordret fortæller om deres sexliv. Kriseramt og kompromisløs, sjov og fuldstændig nærværende: Lena Dunham tager livet, som det opleves af en ny generation af unge kvinder, på kornet.

Lena Dumham er kvinden bag tv-serien "Girls", som hun har skrevet manuskript til og instruerer. Hun er blevet nomineret til otte Emmy-priser og har vundet to Golden Globes, deriblandt "bedste skuespiller" for sit arbejde i "Girls". Hun har derudover skrevet og instrueret to spillefilm (deriblandt "Tiny Furniture") og skriver for The New Yorker. Hun bor i Brooklyn, New York.
©2017 Lindhardt og Ringhof (P)2017 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


Lena Dunhams bog er i den grad underholdende (...) "Ikke den slags pige" er et fremragende og fabulerende værk om, hvordan du finder din vej i livet.
-- ALT for damerne

...det er alt det udenom eller indeni, hun forholder sig til i bogen, hvor hun bramfrit og hæmningsløst, men morsomt fortæller om sit sexliv, sit underliv, sine forældre og sin søster, de mange mænd hun har været sammen med på den ene eller anden måde, sin OCD, sin angst, sin endometriose.
-- Jyllands-Posten

Nu er Lena så sprunget ud som forfatter, og det gør hun på præcis samme måde som i "Girls": med en ekstrem ærlighed, ligefremhed og humor. Ingen detalje udelades, uanset hvor pinagtig den måtte være, hvis historien bliver bedre af den.
-- Elle

What listeners say about Ikke den slags pige

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.