1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $13.77

Buy for $13.77

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Ny oversættelse af den storslåede slægts - og kærlighedsroman, der foregår i Dalarna i årene omkring 1900. Handlingen er vidt forgrenet, med Ingmarsgården og to generationer af Ingmarssønnerne i centrum. Af kærlighed til slægtsgården må Ingmar træffe det umulige valg at gifte sig med en rig bondes datter frem for med skolelærerens datter Gertrud, som han elsker. Gertrud bliver halvt vanvittig af sorg, gribes af religiøs vækkelse og drager til Jerusalem sammen med en del af sognets beboere. Snart følger Ingmar imidlertid efter for at gøre sin uret god igen og hente Gertrud hjem.

©2018 Gyldendal. Translated by Anne Marie Bjerg (P)2018 Gyldendal

Critic Reviews

 Et af den nordiske litteraturs stærkeste opgør med den sværmeriske religiøse vækkelse og erotiske askese [...]Her små 100 år senere er romanenes magi intakt, og dens problematik stadig lige smertelig aktuel [...] rummer uforglemmelige passager, der rækker langt ind i verdenslitteraturen.
-- Berlingske Tidende

Et vidunderligt, nuanceret billede af mennesker, som ind i mellem handler ondt - også, ell er især, mod dem de holder af; om en dyb forståelse for menneskelige vilkår, om lidenskab og om tilgivelse.
-- Aktuelt

What listeners say about Jerusalem

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.

.