1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $8.84

Buy for $8.84

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Troja har ikke langt igen, men selvom hærføreren Hector er død, og byen er splittet af indre magtkampe, er der stadig ingen, der vil lytte til seersken Kassandra. Ikke andre end amazonernes dronning, der nu kommer byen til hjælp. Hvad er det mon, Ægæerne er i gang med at bygge derude på sletten foran byen? Og hvad bliver Kassandras skæbne, når den lange krig får en ende?

Jordrysterens hævn er tredje og sidste del af serien Flammer over Troja, som er en fri genfortælling af Homers verdensberømte Iliaden.

I trilogien Flammer over Troja genfortæller Marion Zimmer Bradley historien fra Homers verdensberømte epos "Iliaden" om byen Trojas belejring og fald i 8-900-tallet f.Kr.

Marion Zimmer Bradley (1930-1999) var en amerikansk fantasy- og science fiction-forfatter. Hendes bøger er udkommet på mange sprog, og hun opnåede stor popularitet blandt sin enorme læserskare. Mest kendt er hun for sit store firebindsværk om Kong Arthurs England - Tågerne omkring Avalon.

©2021 Lindhardt og Ringhof (P)2021 Lindhardt og Ringhof

What listeners say about Jordrysterens hævn

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.