1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $19.70

Buy for $19.70

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Kongehuset - På arbejde for Danmark giver et enestående indblik i den kongelige families mange rejser og statsbesøg, hvor dronningen og kronprinsparret bidrager til at sætte danske værdier som demokrati, frihed og bæredygtighed på verdenskortet. Samtidig fletter forfatterne et halvt århundredes verdenshistorie sammen med dronningens 50 år på den danske trone. Dronningen har mødt statsledere som Indira Gandhi, Nelson Mandela, Angela Merkel og Barack Obama, sovet i formand Maos seng i Beijing og fået skældud af Sovjetunionens præsident Podgornij. Hun har haft Fidel Castro som bordherre og været i audiens hos pave Benedikt 16. i Vatikanet. I bogen deler tre præsidenter fra henholdsvis Polen, Island og Frankrig, ni danske udenrigsministre, ambassadører, kulturpersoner og topchefer fra Danfoss, Grundfos, Ørsted, Novo Nordisk og andre store danske virksomheder deres personlige betragtninger og anekdoter fra rejser med dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Karin Palshøj er journalist og forfatter og har som nyhedsreporter og kommentator i DR blandt andet beskæftiget sig med kongehuset i mere end 25 år. Arbejder nu som kommunikationsrådgiver i mediekoncernen Egmont. Forfatter til bogen "Margrethe" (2020). Gitte Redder er journalist og forfatter. Har dækket dansk politik og arbejdsmarkedsstof i mange år for flere dagblade og A4 Medier. Driver i dag sit eget firma, Redder Kommunikation, med strategisk rådgivning og presse.

©2021 Lindhardt og Ringhof (P)2021 Lindhardt og Ringhof

More from the same

What listeners say about Kongehuset - På arbejde for Danmark

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.