1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $17.72

Buy for $17.72

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Kriminalassisten Giuseppe Lojacono er blevet overflyttet til Napoli fra Sicilien på grund af anklager om samarbejde med mafiaen. Den smukke Laura Piras, som er midlertidig statsadvokat, giver Lojacono en chance for at starte på en frisk, da tre ungen mennesker med vidt forskellig baggrund bliver fundet draebt med samme pistol. Aviserne kalder moderen for Krokodillen: Han observerer, venter og slår til. Og han kan agere, som han vil, i Napolis kaotiske og labyrintiske gader.

På trods af udmattende interne magtkampe og anklager må Lojacono i gang med at udrede den naesten usynlige sammenhaeng mellem de tre drab. Snart står det klart, at han står over for en mere koldblodig og farlig morder, end han havde forestillet sig. Og spørgsmålet er, om Lojacono kan nå at fange ham, før han slår til igen...

"Krokodillen", italiensk bestseller, er en mørk pageturner om mord og haevn skrevet af en af Italiens store kultforfattere.
©2015 SAGA Egmont. Translated by Conni Kay Jørgensen (P)2015 SAGA Egmont

Critic Reviews


Maurizio De Giovannis force er et kortfattet og klart sprog samt den tragikomiske atmosfaere og defaitisme, som har ramt det smukke land efter Berlusconis årelange reklameregime (...) At anbefale på det varmeste.
-- 4 hjerter, Politiken

What listeners say about Krokodillen

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.

.