1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $9.03

Buy for $9.03

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

La Font de la Salut és un lloc concret al món, un santuari al cor del Maestrat, i també una idea sobre la vida, la individual i la que vivim amb els altres, els qui van venir abans i els qui vindran. Aquesta história és una reivindicació de les ganes d'existir, de la puresa de les sensacions. Un recorregut sensorial pels espais, mítics i actuals, ancestrals i contemporanis. La Font de la Salut és, al mateix temps, una guia apócrifa. 

Vicent Sanz Arnau (Traiguera, Castelló; 31 de març de 1966) és un professor i escriptor espanyol en valenciano.Después de llicenciar-se en Filologia Catalana ha treballat de professor de secundària i a Servei d'Ensenyament de Català de el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya; també ha col·laborat amb l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Barcelona i la Junta Permanent de Català. Ha publicat articles de tema històric a Traiguera i Caramella, i de contingut filològic a les revistes Escola Catalana, Llengua nacional i en el Butlletí d'el Centre d'Estudis de l'Maestrat.

©2020 SAGA Egmont (P)2020 SAGA Egmont

What listeners say about La Font de la Salut

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.