1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $9.03

Buy for $9.03

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

La família dels Garrigas va ser la primera novel·la d'en Josep Pin i Soler i l'inici d'una trilogia, seguida per Jaume (1888) i Niobe (1889). La història segueix la vida d'en Ramon Garriga, que viu amb els seus fills, la seva germana i el seu nebot. Tots tenen la vida predestinada: en Ramon fill, heretarà el mas, en Jaume serà destinat al sacerdoci i la Mercè, l'única filla, es casarà amb algun noi burgès. Però tot comença a anar malament quan en Ramon descobreix que el seu hereu va amb males companyies. Un drama familiar que mostra la Tarragona rural del segle XIX.

Josep Pin i Soler (Tarragona, 1842-1927) va ser dramaturg, escriptor i traductor català. Va estudiar magisteri abans dels esdeveniments de la Nit de Sant Daniel (1865), que el van obligar a exiliar-se. A Marsella va començar la seva carrera d'escriptor i dramaturg, però no va publicar fins que va retornar a Catalunya, disset anys més tard. Va publicar divuit obres i va presidir els Jocs Florals de Catalunya.

©2021 SAGA Egmont (P)2021 SAGA Egmont

What listeners say about La família dels Garrigas

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.