1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $7.74

Buy for $7.74

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Lär dig strategi med 300 citat av Napoleon Bonaparte, Sun Tzu och Machiavelli. Prinsen är den mest kända av Machiavellis verk; det ger väldigt tydliga, exakta och realistiska instruktioner om hur man kan vinna och behålla makt, förmögenhet och ära, ibland på andras bekostnad. Det är skrivet 1513 och är en av de mest fruktade och hatade politiska förhandlingarna, som anses vara det första arbetet där effekten som ledaren vill uppnå anses viktigare än något abstrakt ideal eller etiskt värde som kan hindra honom från att ta sig omoralisk. handling.

Vi har valt ut 100 av de bästa citaten från prinsen och litar på att du kommer att kunna använda deras effektivitet och skicklighet för att styra dina egna affärer på ett kraftfullt sätt utan att falla i en moralisk fälla. Sun Tzu var en vördad kinesisk general, strateg och filosof. Han krediteras en av de mest inflytelserika militära avhandlingar som någonsin skrivits, The Art of War. Otaliga ledare har hämtat inspiration från detta arbete, från Mao Zedong till general Douglas MacArthur. Det är så kraftfullt och enkelt att det fortfarande påverkar många andra domäner än militärt tänkande, som affärstaktik, juridisk strategi, entreprenörskap och vidare.

Vi har valt ut 100 av Sun Tzus mest kraftfulla citat från dig, för att du ska få en ny förståelse för interpersonell dynamik, strategi och vardag. Napoleon Bonaparte var en av de största militärfigurerna någonsin. Han steg framåt under den franska revolutionen, varefter han fortsatte att höja sig högre och högre tills han blev kronad till fransmännens kejsare. Han gick sedan vidare för att få kontroll över hela kontinentaleuropa före det slutgiltiga nederlaget 1815. Idag studeras hans kampanjer i varje militärskola, hans liberala politik har haft ett starkt arv över hela världen och han är fortfarande en av de mest berömda. och kontroversiella politiska personer i västerländsk historia. Napoleons stil är tydlig, kortfattad, ibland passionerad, alltid storslagen; vi har valt ut 100 av hans bästa citat för dig, så att du kan bekanta dig med denna intensiva figur och få en bättre förståelse för historien om den värld han hjälpte till att forma.

©2020 Compagnie du Savoir (P)2020 Compagnie du Savoir
  • Unabridged Audiobook

What listeners say about Lär dig strategi med Sun Tzu, Machiavelli, Napoleon...

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.

.