1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $24.50

Buy for $24.50

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

En ny fodboldtræner formørker den tolvårige Lena Lids målmandsliv. I nabohuset spekulerer Theo på, hvordan han skal gøre indtryk på den nye pige i klassen. Og på havet jagter farfar de store fisk, uden at bekymre sig om at han er ved at blive gammel. Dette år må Lena, Theo og farfar kæmpe hårdt, både med sig selv og naturkræfterne. For hvad skal man gøre, når alt er modvind, og ingen forstår sig på det, man virkelig kan? Man skal i hvert fald ikke give op. Som Lena Lid siger i pressede situationer: Nu må I saftsuseme vågne lidt op derude!

Please note: This audiobook is in Danish.

©2017 Det Norske Samlaget (P)2018 Bechs Forlag - Viatone

Critic Reviews

"Der er noget Astrid Lindgren over Maria Parrs børnebogsunivers ... Der findes mange gode Young Adult-bøger, der findes gode billedbøger, og så er der Harry Potter selvfølgelig. Men ellers er denne type 'rigtige' bøger til børn midt imellem børn og unge en sjælden smuk fisk i havet af børnebøger. Sådan én, det er værd at vente på at få på krogen." (Jannie Schjødt Kold, Weekendavisen)

”Det er særdeles glædeligt, at Parr er tilbage og overgår sig selv … Det er en af de bøger, som jeg får lyst til at læse højt, kapitel for kapitel, for alle omkring mig … Det er klogt, smukt og gribende - og det er meget sandsynligt, at Maria Parr kommer til at fejre nytår med flere nye litteraturpriser på kaminhylden.” (Aftenposten)

”Endnu en klassiker fra Maria Parr.” (NRK)

What listeners say about Målmanden og havet [The Goalkeeper and the Sea]

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.