1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Marions sluier  By  cover art

Marions sluier

By: Roy Jacobsen,Paula Stevens - translator
Narrated by: Jantine van den Bosch
Try for $0.00

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

Buy for $7.85

Buy for $7.85

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Wat hebben de slachtoffers van een reeks moorden in Oslo met elkaar te maken? Na de vondst van het levenloze lichaam van een Pakistaans meisje in een glascontainer, volgen er al gauw meerdere etnisch gerelateerde moorden. Het is aan detective en alleenstaande moeder Marion om de seriemoordenaar op te sporen. Maar het onderzoek wordt belemmerd door sluierende vooroordelen en diepgeworteld wantrouwen. Wie kan Marion nog vertrouwen? In Marions sluier weet de Noorse auteur Roy Jacobsen zijn lezers opnieuw te verrassen met bloedstollende crime in een voortreffelijke thriller.

De Noorse Roy Jacobsen is geboren in 1954 en is een van de meest gelezen auteurs in Noorwegen. Hij debuteerde in 1982 met een verzameling van korte verhalen, Prison Life, waar hij direct de Noorse Tarjei Vesaas’ debuutprijs voor won. Hierin vertelt hij over zijn criminele jeugd en de celstraf die daar het gevolg van is. Na deze flitsende start vielen ook zijn latere werken in de prijzen, binnen en buiten Noorwegen. Zo ontving de bestsellerroman The Unseen een nominatie voor de International Man Booker Prize en werd Vorst bekroond met de Nordic Council’s literatuurprijs. Andere bekende werken zijn Het nieuwe water, Grenzen, Marions sluier en De schlemiel van Suomussalmi.

©2021 SAGA Egmont (P)2021 SAGA Egmont

What listeners say about Marions sluier

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.