adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT
adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT

1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $7.90

Buy for $7.90

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Mort de Dama és la primera novel·la escrita per Llorenç Villalonga i Pons i és considerada una de les primeres novel·les modernistes de les Illes Balears. La novel·la és una sàtira de la societat mallorquina i gira entorn de l'agonia d'Obdúlia de Montcada, una viuda que representa l'aristocràcia, una dona avariciosa i de caràcter fort. La viuda fa d'eix temàtic amb la resta de personatges que mostren els diferents vessants de la societat de l'illa, des dels terratinents nobiliaris i aristòcrates al món intel·lectual i literari. La comparació del passat esplendorós amb els tems de canvi que retrata l'autor a la novel·la és un dels punts principals de la història.

Llorenç Villalonga i Pons (Palma, 1897-1980) va ser escriptor i psiquiatre mallorquí. És considerat una de les figures més importants del modernisme balear. Va estudiar medicina a Saragossa, Murcia, Barcelona i Madrid i es va especialitzar a la universitat de França. Va publicar la seva primera novel·la en 1931, però després de la guerra va deixar la seva activitat literària i no la reprengué fins al 1952. La seva posició anticatalanista el va fer canviar d'idioma i molta de la seva obra va ser produïda en castellà. A l'inici de la Guerra Civil Espanyola, Villalonga va afiliar-se a la Falange Espanyola i fins als anys cinquanta no va reconciliar-se amb la seva llengua materna. Al llarg de la seva vida va escriure quinze novel·les, cinc llibres de relats i multitud d'articles.

©2021 SAGA Egmont (P)2021 SAGA Egmont

What listeners say about Mort de dama

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.