• Nee heb je

  • Bobbie gaat naar Bali om een klein klusje te doen voor haar baas. Maar dat pakt heel anders uit dan verwacht!
  • By: Charlotte de Monchy
  • Narrated by: Kristel van Eijk
  • Length: 8 hrs and 9 mins

1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $14.76

Buy for $14.76

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Een sabbatical op Bali pakt voor workaholic Bobbie heel anders uit dan verwacht.

Als Bobbie bij de bedrijfscoach zit en er alleen maar testbeeld op haar netvlies verschijnt, beseft ze dat ze misschien toch wel een beetje overwerkt is. Gelukkig heeft haar baas een klusje voor haar op Bali, het eiland waar haar zus Lauren woont, met wie ze al negen jaar gebrouilleerd is. Ze hoeft alleen de uitkoop van een surfschool te regelen, zodat het bedrijf daar een luxe resort kan bouwen. Daarna heeft ze tijd zat om de ruzie met Lauren bij te leggen en zichzelf op te laden op een wit bountystrand.

Op Bali pakt het allemaal heel anders uit dan verwacht. De eigenaar van de surfschool, ene Samuel, zegt doodleuk niets voor de verkoop te voelen. En haar zus staat ook niet echt te springen als Bobbie onverwachts met een enorme koffer op de veranda van haar restaurant staat. Bobbie is er toch van overtuigd dat ze beiden zal kunnen ompraten en ze boekt om te beginnen een paar surflessen bij Samuel. Maar de relaxte levenshouding, het heerlijke klimaat en de charmes van haar surfleraar missen hun uitwerking niet. Is het misschien zijzelf die het roer radicaal moet omgooien?

PLEASE NOTE: when you purchase this title, the accompanying reference material will be available in your Library section along with the audio.

©2019 Meulenhoff Boekerij B.V. (P)2019 Meulenhoff Boekerij B.V.
  • Unabridged Audiobook
  • Categories: Romance

Critic Reviews

Het Nederlandse antwoord op al die Engelse feelgood/chicklit-auteurs: de boeken van Charlotte de Monchy zijn helemaal van nu, lekker geschreven en met herkenbare hoofdpersonen die je gemakkelijk meeslepen in hun leven.

-- Libelle 

Een heerlijk feelgoodverhaal. De personages zorgen voor een lach op je gezicht en door de Ierse omgeving ben je even in een andere wereld. ****

-- Hebban.nl 

Een lekker boek om bij weg te dromen. Goed lopend verhaal met snelheid maar toch ook beeldend geschreven zodat het lijkt alsof je zelf in de cottage verblijft. Gewoon precies goed.

-- Boekhandel Boek & Co

What listeners say about Nee heb je

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.