1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $9.03

Buy for $9.03

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

A través de les cinc històries que conformen aquest audiollibre, Jordi Sierra i Fabra es fa ressò una vegada més de la tan necessària crítica social i toc d'atenció als temes que més preocupen la nostra societat actual.

Aquest audiollibre és la seqüela de Material sensible: Contes cruels, i ens hi planteja alguns dels drames de la humanitat: què passa quan es ven un nen en un país africà, per què algunes famílies rebutgen el naixement d'un bebè si és una nena, o les conseqüències de l'accés a les armes en la vida d'un nen, entre d’altres.

Són les històries amb les quals el mateix autor s'ha anat trobant al llarg de la seva vida, en els relats dels quals l’han fet partícip, i en els seus viatges. Una lectura intensa i cruel per moments, però tan necessària, perquè, en paraules del seu autor: "tan de bo mai no hagi d'escriure un tercer volum".

Jordi Sierra i Fabra va néixer a Barcelona el 26 de juliol de 1947. És conegut per la seva obra com a escriptor de literatura infantil i juvenil i el seu treball com a periodista musical. La seva vocació d'escriptor és clara i ferma des de molt petit: confessa que va fer els seus primers passos amb tan sols vuit anys d'edat i als dotze anys ja va escriure la seva primera novel·la llarga, de cinc-centes pàgines.

Malgrat la seva clara vocació, no comptava amb l'aprovació o l'entusiasme dels seus pares, que en acabar el batxillerat el van obligar a treballar en una empresa de construcció durant el dia i a estudiar per ser aparellador durant la nit.

De la seva infància ha dit que "vaig ser tres vegades reprimit: pel meu pare, pel règim i per l'escola franquista". Tot i així, la seva determinació i la seva tenacitat són més fortes que qualsevol obstacle i les seves insistents cartes setmanals a la cadena de ràdio Cadena Ser el van portar a convertir-se en un dels fundadors de la revista "El Gran Musical" el 1968.

El 1970 va poder abandonar els estudis per convertir-se en comentarista musical, la qual cosa li va permetre viatjar per tot el món amb grups i artistes del moment mentre cobria les seves actuacions i escrivia reportatges.

©2022 SAGA Egmont (P)2022 SAGA Egmont

What listeners say about Pel·lícula verge

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.