adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT
adbl_ms_membershipImage_includedwith_altText_B076FLV3HT

1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $14.76

Buy for $14.76

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

To kidnappede piger.

En kommer tilbage. En gør ikke.

High school-pigerne Nicole Cutty og Megan McDonald forsvinder en nat under en strandfest i den lille by Emerson Bay. Politiet iværksætter forgæves en omfattende eftersøgning, og alt håb synes ude - indtil Megan pludselig undslipper fra en bunker dybt inde i skoven... Et år senere er Megans historie blevet en bestseller, der har gjort hende berømt. Det er en succeshistorie, bortset fra én ubelejlig detalje: Nicole er stadig savnet.

Nicoles storesøster Livia, som er ved at færdiguddanne sig til retsmediciner, regner med, at Nicoles lig en dag vil blive fundet, og at hendes søsters skæbne er fastslået. I stedet kommer hendes første ledetråd i form af et andet lig - en ung mand med forbindelse til Nicoles fortid. Livia tager kontakt til Megan for at få mere at vide om den skæbnesvangre nat. Andre piger er også forsvundet, og Livia bliver mere og mere overbevist om, at der er en forbindelse imellem de forskellige sager.

Megan ved mere, end hun har afsløret i sin bog. Glimtvis begynder hun i sin hukommelse at se noget langt uhyrligere, end hvad hun hidtil har beskrevet. Og jo dybere hun og Livia graver i sagen, desto mere forstår de, at den sande rædsel nogle gange ligger i at finde netop det, man har ledt efter...

©2021 Jentas (P)2021 Jentas

Critic Reviews


En hæsblæsende page-turner... Donlea skruer fermt op for spændingen ved at jonglere mellem forskellige fortællere og tider helt frem til slutningens chokerende plot-twists.
-- Publishers Weekly


Donleas anden bog er solid. Han fastholder læseren i spænding lige til det sidste takket være et mesterligt udvalg af potentielle mistænkte.
-- Library Journal


Denne tour de force har alle elementerne af en veldrejet thriller. Man kan regne med at møde skurke, der udgør en udfordring for selv de mest opmærksomme detektiver. Man lokkes af falske ledetråde, den ene mere fristende end den næste, alt imens ligene dukker op ét for ét.
-- RT Books Review


Uhyggelig og spændende. Jeg var fængslet fra første side.
-- Candice Fox

What listeners say about Pigen der blev bortført

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.