• Summary

 • Menigheten.no er en hjemmeside og podcast for deg som ønsker å vokse i din tro på Jesus. På vår hjemmeside kan du også se videoer og lese artikler med trosstyrkende innhold.
  © 2022 Menigheten Podcast
  Show more Show less
Episodes
 • Feb 7 2022

  I Bibelen er det mange eksempler på at Gud talte til mennesker gjennom drømmer, men taler Han fortsatt gjennom drømmer? Alle drømmer vi, men jeg tror vi kan være enige om at mange av våre drømmer ikke er fra Gud — hvordan kan vi da lære oss å skjelne? I denne undervisningen tar Ronald Gabrielsen frem noen av de ganger Gud talte til mennesker i drømmer og ser på hva vi kan lære av disse eksemplene.

  Show more Show less
  30 mins
 • Feb 1 2022

  Det normale for en kristen er å kunne høre Guds stemme, men mange går glipp av det Gud ønsker å si dem fordi de ikke vet hvordan Gud taler. I denne serien går Ronald Gabrielsen igjennom forskjellige måter Gud taler til oss og i denne leksjonen tar han opp viktigheten av å ha Bibelen som fundament, når det kommer til det å høre Guds stemme.

  Show more Show less
  19 mins
 • Jan 10 2022

  Som kristen burde det være helt naturlig å høre Gud tale og være ledet av Den Hellige Ånd i hverdagen. Men dessverre er det mange kristne som tror de aldri har hørt Gud tale eller blitt ledet av Den Hellige Ånd. Enten på grunn av mangel på undervisning eller fordi de ganske enkelt ikke tar seg tid til å lytte.

  I denne undervisningen snakker Ronald Gabrielsen om hvorfor vi trenger å høre Guds stemme og en av grunnene til hvorfor Gud ønsker å tale til oss.

   

  Show more Show less
  25 mins

What listeners say about Menigheten Podcast

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.

.