1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $2.91

Buy for $2.91

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Glæd dig til tre spændende historier med Pyjamasheltene!

Lær, hvordan du bliver en rigtig helt, og tag med Pyjamasheltene på spændende missioner! Kan de mon stoppe Romeo, inden han stjæler deres superkræfter med sit alt-i-et-superbælte? Og hvem er det, der spreder affald i hele byen?

Tag med Kattedreng, Gekko og Ugline på superhelteeventyr! Kør ud i natten i Kattefræseren, Gekkomobilen eller Uglesvæveren og vær med til at forhindre Romeo, Månepige, Nat Ninja, Ulveungerne og alle de andre skurke i at overtage legepladsen og byen. Så på med din pyjamas - det er tid til at være helt! Pyjamashelte er på sagen, Pyjamashelte redder dagen!

Pyjamasheltene er oprindeligt en serie af franske børnebøger, men blev kendt verden over da den blev sendt på TV i 2015. I den populære Netflix- og Disney-serie følger vi Amanda, Oscar og Lars, som alle har en magiske pyjamas, der forvandler dem til superhelte om natten. Amanda bliver til Ugline, Oscar bliver til Kattedreng og Lars bliver til Gekko. Når natten falder på, tager de ud for at bekæmpe deres onde fjender og rivaler som Romeo, Månepige, Nat Ninja, Ulveungerne, Møtsuki, Octobella, Farao Drengen og Munki-Gu for at forhindre dem i at ødelægge folks dag (og nat). Pyjamasheltene kan overvinde alt. De redder skolen, beskytter høstmånen, returnerer en stjålet dinosaur til museet og beskytter jorden mod affald.

Superpyjamasserne giver teamet kræfter som Super Kattefart, Super Gekko Camouflage og Super Uglefjer. Men i sidste ende er det bedste våben altid deres venskab og samarbejde. Serien giver folk en følelse af at være i stand til at overvinde deres frygt for natlige bekymringer og lærer moral om, hvordan man kan være en bedre person.

©2021 SAGA Egmont (P)2021 SAGA Egmont

What listeners say about Pyjamasheltene - Vær en helt!

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.