1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $14.75

Buy for $14.75

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

"Release" er den mest personlige roman, Patrick Ness har skrevet. Det er en rørende historie om 17-årige Adam, som prøver at acceptere sig selv som homoseksuel i en ekstremt religiøs familie.

Adams far, den lokale præst, vil ikke have en søn, som er bøsse. Adams tidligere kæreste, Enzo, siger, at det de havde sammen ikke var rigtig kærlighed. Adams bedste ven, Angela, som er en af de få, der elsker og accepterer ham, er ved at flytte til Holland.

På ét døgn bliver Adam konfronteret med alle de ting, som gør allermest ondt, men inden solen står op, sker der noget, som giver ham styrken til at give slip på smerten og se på sig selv på en ny måde. Imens Adam prøver at finde sin identitet, prøver et magtfuldt væsen fra underverdenen at hjælpe en forvirret og vildfaren sjæl til at give slip.

"Release" er en smuk og velskrevet sammenfletning af disse parallelle historier, der på hver deres måde omhandler en frigørelse / det at give slip.
©2017 Gyldendal. Translated by Elisabeth Kiertzner (P)2017 Gyldendal

What listeners say about Release

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.