1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Sam Numit: Ànima de Blues  By  cover art

Sam Numit: Ànima de Blues

By: Jordi Sierra i Fabra
Narrated by: Octavi Pujades
Try for $0.00

$14.95/month after 30 days. Cancel anytime.

Buy for $7.90

Buy for $7.90

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Aquestes dues últimes setmanes han estat gairebé un somni fet realitat, pensa en Sam Numit mentre observa Eric Clapton i Bob Dylan parlar a l'altre extrem de la plaça i a B. B. King dormir estesa en una hamaca al costat de l'enorme rulot central de producció.

En Sam Numit dirigeix una mirada singular al seu company, meitat tendresa, meitat admiració: Sonny Boy Johnson, un més de tants negres oblidats a Alabama, Geòrgia, Tennessee...

Sam Numit és un rocker d'èxit que ha compartit escenari amb músics de la talla de Sting, Jim Morrisson o Freddie Mercury. Però a més de músic, Sam Numit és un detectiu especialitzat en la recerca de robatoris, xantatges, assassinats...

Ningú millor que ell coneix els secrets del món de la música i les seves peculiaritats. I és que, encara que no ho sembli, en la indústria musical no tot és fama i glamur...

Jordi Sierra i Fabra va néixer a Barcelona el 26 de juliol de 1947. És conegut per la seva obra com a escriptor de literatura infantil i juvenil i el seu treball com a periodista musical. La seva vocació d'escriptor és clara i ferma des de molt petit: confessa que va fer els seus primers passos amb tan sols vuit anys d'edat i als dotze anys ja va escriure la seva primera novel·la llarga, de cinc-centes pàgines.

Malgrat la seva clara vocació, no comptava amb l'aprovació o l'entusiasme dels seus pares, que en acabar el batxillerat el van obligar a treballar en una empresa de construcció durant el dia i a estudiar per ser aparellador durant la nit.

De la seva infància ha dit que "vaig ser tres vegades reprimit: pel meu pare, pel règim i per l'escola franquista". Tot i així, la seva determinació i la seva tenacitat són més fortes que qualsevol obstacle i les seves insistents cartes setmanals a la cadena de ràdio Cadena Ser el van portar a convertir-se en un dels fundadors de la revista "El Gran Musical" el 1968.

El 1970 va poder abandonar els estudis per convertir-se en comentarista musical, la qual cosa li va permetre viatjar per tot el món amb grups i artistes del moment mentre cobria les seves actuacions i escrivia reportatges.

©2021 SAGA Egmont (P)2021 SAGA Egmont

What listeners say about Sam Numit: Ànima de Blues

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.