• Sinatra està refredat i altres escrits

  • By: Gay Talese
  • Narrated by: Marc Lobato
  • Length: 6 hrs and 52 mins

1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $9.03

Buy for $9.03

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Aquest famós recull d’històries de Gay Talese, peça de museu del periodisme nord-americà d’ara i d’abans, mostra un Frank Sinatra malhumorat amb un fort refredat que li ha fet perdre la veu. A més a més, conté històries del bevedor i perdedor Patterson, del genial Peter O’Tootle, de les models de Vogue, de Joe Louis i l’anècdota del seu pare amb la màfia siciliana, de la patètica trobada entre Fidel Castro i Muhammad Ali, o dels seus inicis com a periodista. Històries intranscendents que enganxen al lector amb un estil de no-ficció, ja que el periodista no idolatra aquests herois populars, però els humanitza, i ho fa amb ironia.

Un reportatge realment interessant i excel·lent pel que fa a la descripció d’icones de la cultura pop que val la pena llegir.

Gay Talese (Ocean City, 7 de febrer de 1932) és un periodista i escriptor nord-americà. A principis de la dècada del seixanta va escriure per al diari The New York Times i va ajudar a definir (juntament amb Tom Wolfe) el periodisme literari o "reportatge de no ficció", també conegut com a "Nou Periodisme". Els seus articles més reconeguts parlen sobre Joe DiMaggio, Dean Martin i Frank Sinatra.

©2021 SAGA Egmont (P)2021 SAGA Egmont

What listeners say about Sinatra està refredat i altres escrits

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.

.