1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $8.84

Buy for $8.84

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Kaosslangen Adolphis har vist sig at være den værste fjende af alle de gamle guder, som Sadie og Carter skal bekæmpe.

Søskendeparret kan ikke stole på deres magiske kræfter alene, for Adolphis er uovervindelig. Eller er den? Der er måske en måde at stoppe undergangen på. De skal bare lige have hjælp fra en ældgammel, ondskabsfuld og psykopatisk ånd, der skal vækkes fra de døde og være SØD at hjælpe!

Med livet som indsats (og nogle ret specielle venner på sidelinjen) må Sadie og Carter kaste sig ud i den ultimative kamp om verdensherredømmet.

Slangens skygge er tredje og sidste bind i trilogien "Kane Arkiverne", der med Rick Riordans unikke humor og spænding fører læseren ind i den egyptiske mytologi.

Rick Riordan (f. 1964) er en amerikansk forfatter, der står bag en lang række krimier og børne- og ungdomsbøger. Rick Riordan er særligt kendt for ungdomsbøgerne om Percy Jackson samt den nyere serie Apollo, der er inspireret af græsk mytologi. Serien om Percy Jackson er blevet filmatiseret og oversat til flere forskellige sprog.

©2022 Carlsen (P)2022 Carlsen

What listeners say about Slangens skygge

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.