• Summary

 • Goede gesprekken over eten en drinken. Elke twee weken praat kokende radiomaker Zegert van der Linde met een smaakmaker over zijn of haar passie voor koken, drinken, eten en alles wat daarbij komt kijken.
  Zegert van der Linde
  Show more Show less
Episodes
 • Mar 8 2018

  Nieuw in je podcastapp: Smaakmakers. Kokende radiomaker Zegert van der Linde voert elke maand een goed gesprek over eten, drinken en alles wat daarbij komt kijken. Maandag komt de eerste aflevering online en daarin is Karin Luiten te gast. Die ken je wellicht uit Trouw of van kokenmetkarin.nl. Natuurlijk gaat het over pakjes en zakjes, maar ook over gekke gerechten uit je studententijd. 

  Wil je Smaakmakers volgen, kijk dan op facebook.com/smaakmakerspodcast of op www.smaakmakerspodcast.com.

  Show more Show less
  1 min
 • Mar 12 2018

  Karin Luiten is culinair journalist en schrijft al meer dan 10 jaar voor Trouw. Ze is vooral bekend van haar strijd tegen pakjes en zakjes en haar imposante hoeveelheid kookboeken. Natuurlijk praten we daarover, maar Karin vertelt ook hoe ze via appeltaarten en dubieuze studentengerechten in de culinaire wereld terecht kwam.  

  Karin kun je volgen op www.kokenmetkarin.nl of op alle mogelijke social media.  

  Smaakmakers kun je volgen op www.smaakmakerspodcast.com en op www.facebook.com/smaakmakerspodcast.

  Show more Show less
  25 mins
 • Mar 23 2018

  In aflevering 2 van Smaakmakers spreek ik Bas Robben. Hij schreef het te gekke kookboek Vet en daar praten we over. Maar we hebben het ook over de kunst van het schrijven voor een maaltijdbox en ik kom erachter wat een vakantie in Taiwan met je gewicht doet.  

  Natuurlijk kun je Bas ook volgen op alle mogelijke social media. Smaakmakers kun je volgen op www.smaakmakerspodcast.com en op www.facebook.com/smaakmakerspodcast.

  Show more Show less
  21 mins

What listeners say about Smaakmakers

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.