1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $18.71

Buy for $18.71

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Cade og Max er som dag og nat. Max Miller har et problem. Hendes forældre er pludselig kommet uanmeldt til byen, og nu er hun bange for, at de vil slå hånden af hende, når de ser hendes postkasserøde hår og farverige tatoveringer - og ikke mindst hendes kæreste, som er en rå rockmusiker og ikke den søde, fornuftige fyr, som Max har bildt dem ind, han er. Alle hendes løgne er lige ved at ramle sammen om hende, men så møder hun Cade.

Cade er flyttet til byen for at forfølge sin drøm om at blive skuespiller, men indtil videre går det ikke særlig godt med at få jobs. Så da Max henvender sig til ham på en café og beder ham spille sin kæreste for en aften, går han med på legen. Men da Cade spiller rollen lidt for godt, er de nødt til at fortsætte skuespillet. Og jo mere de faker deres forhold, jo mere ægte begynder det langsomt at føles... Som sendt fra himlen er en skøn og sjov historie om at finde kærligheden, hvor man mindst venter det.

Bogen er anden selvstændige bog i Cora Carmacks populære "Losing It"-serie, der begyndte med Som stjernerne står. Cora Carmack er en amerikansk bestsellerforfatter. Hendes debutroman, "Som stjernerne står", strøg til tops på de amerikanske bestsellerlister og er i dag solgt til udgivelse i mere end ti lande.
©2016 Lindhardt og Ringhof. Translated by Stine Holt Jensen (P)2016 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


Som sendt fra himlen har det hele. Seksuel spænding, hjertesorg og fantastiske karakterer, alt sammen pakket ind i en heftig dosis Cora Carmack-humor.
-- Colleen Hoover, bestsellerforfatter til "Forbandede kærlighed"

What listeners say about Som sendt fra himlen

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.