1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $16.07

Buy for $16.07

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Bliss Edwards er 22 år, snart faerdig på college og stadig jomfru - og det er hun ved at vaere rimelig traet af. Derfor beslutter hun sig for at komme problemet til livs så nemt og hurtigt som muligt: med et one-night-stand. Men Bliss' plan viser sig at vaere alt andet end enkel, for da det en aften lykkes hende at få en fyr med hjem, får hun kolde fødder i sidste øjeblik og efterlader den smukke fremmede alene i sin seng. Og som om det ikke er pinligt nok i sig selv - da hun dagen efter møder op til undervisning på college, genkender hun straks sin nye dramalaerer. Hun har nemlig efterladt ham nøgen i sin seng for mindre end otte timer siden.

Cora Carmack er en amerikansk forfatter på et par og tyve, som skriver bøger om et par og tyve-årige karakterer. Hun er opvokset i en lille by i Texas og er i dag bosat i New York, hvor hun tilbringer sin tid med at skrive, rejse og bingewatche Netflix. Hun elsker at placere sine karakterer i så akavede situationer som muligt for derefter at hjaelpe dem med at få en kaereste ud af det. Som stjernerne står er hendes debutroman og den første bog i "Losing it"-trilogien.
©2016 Lindhardt og Ringhof. Translated by Stine Holt Jensen (P)2016 Lindhardt og Ringhof

Critic Reviews


Ikke alene er Bliss' forbudte forhold til Garrick pirrende - at se hende finde vej i livet og vokse som person er også enormt underholdende og inspirerende.
-- Romantic Times Book Review

Min yndlingsbog i år! (...) "Som stjernerne står" er en vidunderligt sjov, romantisk og sexet fortaelling om at turde give slip og miste kontrollen et øjeblik for endelig at møde kaerligheden.
-- Jennifer L. Armentrout, bestsellerforfatter

More from the same

What listeners say about Som stjernerne står

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.