1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $16.74

Buy for $16.74

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Anna Cathrine bliver født som uaegte datter af Prins Georg Ludvig af Braunschweig-Bevern. Prinsen betaler en oberstløjtnant for at tage sig af datterens opdragelse. Men da den kongelige fader dør, slipper pengene op. Den unge Anna Cathrine må rejse alene til hovedstaden, hvor hendes mor bor. Moderen, prinsens tidligere elskerinde, ernaerer sig som støvlemager. Anna Cathrine får derfor øgenavnet Støvlet-Cathrine. Støvlet-Cathrine bliver snart en del af byens forlystelsesliv. Hun formår at sno både rigmaend og adelsmaend om sin lillefinger, og de betaler gerne for en nat i hendes selskab. Kong Christian VII er berygtet for sine natlige svireture gennem København. Ved en tilfaeldighed møder han og Cathrine hinanden. Der opstår snart et lidenskabeligt forhold mellem den gale konge og den uaegte prinsedatter. Men der er mange i hoffet, der ønsker at afbryde affaeren...

Forfatterfamilien Ewald står bag nogle af de mest laeste romaner om betydningsfulde skikkelser i Danmarkshistorien. Faderen Herman Frederik Ewald (1821-1908) skrev blandt andet om Griffenfeld. Sønnerne Theodor Ewald (1874-1923) og Carl Ewald (1856-1908) fokuserede isaer på Danmarks staerke kvinder. Det blev til en serie af bøger "Danske dronninger uden krone" som omhandler kongernes elskerinder og hustruer - markante kvinder, der har spillet en større rolle i historien, end man skulle tro.
©2015 Lindhardt og Ringhof (P)2015 Lindhardt og Ringhof

What listeners say about Støvlet-Cathrine

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.