1 title per month from Audible’s entire catalog of best sellers, and new releases.
Access a growing selection of included Audible Originals, audiobooks and podcasts.
You will get an email reminder before your trial ends.
Your Premium Plus plan is $14.95 a month after 30 day trial. Cancel anytime.
Buy for $9.80

Buy for $9.80

Pay using card ending in
By confirming your purchase, you agree to Audible's Conditions of Use and Amazon's Privacy Notice. Taxes where applicable.

Publisher's Summary

Syng om studentens lykkelige dag, lad os frydes i ungdommens vår! Sådan lyder de første linjer af den sang, der skæbnesvangert indleder hver af romanens seks dele. Studentereksamen er netop ved at blive afviklet i den svenske provinsby Skoga, kriminalkommissær Christer Wijks hjemby. Men ikke alle er tilfredse med resultatet. Til translokationsfesten findes rektor Harald Hellmann pludselig myrdet - og både elever, lærere og censorer er under mistanke. For Hellmann var ingen populær rektor.

Maria Lang (1914-1991) var uddannet litteraturhistoriker og arbejdede i perioden 1948-1974 som rektor og lektor ved Nya Elementarskolan för Flickor i Stockholm. Samtidig var hun en ekstremt produktiv forfatter, der især er kendt for sine puslespilskrimier om kriminalkommissær Christer Wijk.

Ligesom forbilledet Agatha Christie byggede hun sine historier op som et puslespil, der brik efter brik samler et billede af forbrydelserne. Romanerne foregår i 1950;ernes svenske kulturmiljø og er præget af karakterer, hvis seksuelle motiver, det ofte er op Christer Wijk at opklare.
©2017 Lindhardt og Ringhof. Translated by Kjeld Elfelt (P)2017 Lindhardt og Ringhof

What listeners say about Studentermordet

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.