• Summary

 • XEM PHIM er en podcast under St.Augustins Bekjennelser Tanken bak denne podcasten er å gi anbefalinger til filmer som kan være til næring og styrking av den katolske tro. Det visuelle er et viktig sanseinntrykk, og film som et medium er en måte å evangelisere, bli inspirert og motivert til å leve livet videre som kristne. Filmene kan gi inntrykk av hvor viktige katolske (kristne) elementer er for enkeltmenneske og fellesskapet. Som visjon skal podcasten være et supplement til styrking, spredning og læring av den katolske tro og hva det vil si å være katolikk. Vertene er Martin Nguyen og Martin Le, som har hatt lang erfaring i det katolske barne og ungdomsarbeidet i Norge, gjennom Norges Unge Katolikker og begge har vært trofaste ministranter over en rekke år.
  St.Augustins Bekjennelser
  Show more Show less
Episodes
 • May 16 2021

  Vi befinner oss i Algerie, året er 1996. Filmen handler om et trappist kloster i Tibhrine hvor munkene lever et fredelig liv, i et land hvor store deler av befolkningen er muslimer. Samme året havner brødrene i midten av borgerkrigen i landet, 7 av dem blir kidnappet og drept. I filmen visualiseres munkenes problemer om hvordan både regjeringen og terroristene er ute etter å drive dem ut av landet, uansett midler.

  Show more Show less
  11 mins
 • Apr 18 2021

  Hvor mye er en far villig til å gjøre for sin sønn?
  Svaret vil nok avhenge av hvem du spør, men i filmen the way så ser vi hvor langt en far er villig til å gå.
  Tom er en gjennomsnittlig amerikanske lege, han lever et godt liv uten noen form for bekymringer. 
  En dag får han derimot en telefon alle foreldre frykter, nemlig at hans sønn har gått bort den første etappen på pilegrimsferden til Santiago de compostela. Han drar til Frankrike for å identifisere liket, men bestemmer seg for å fullføre ferden for han,

  Show more Show less
  12 mins
 • Mar 7 2021

  Etter håndhevingen av strenge lover som begrenser religionsfriheten i Mexico. Over hele landet rir politi inn i kirkene, vandaliserer alteret, og henger prester som et eksempel på at det er slikt de har bestemt at det skal bli.  Som et resultat danner den lokale befolkningen en motstandsgruppe, for å kjempe for å utøve sin tro. Presidenten rokkes ikke og det som følger er en lang konflikt mellom den Meksikanske stat og den katolske befolkningen i Mexico.

  Show more Show less
  31 mins

What listeners say about XEM PHIM

Average Customer Ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.